Välkomna
19 mars

Välkommen till föreläsning med Otto Sjöberg

Nu fortsätter vi våra öppna föreläsningar här på Akademin. Den 29 mars välkomnar vi dig till en kväll med Otto Sjöberg, nyligen hemkommen från Mobile World Congress med de senaste trenderna i den mobila revolutionen.

Bara 15 år efter paradigmskiftet med internet är vi i början av nästa revolution – den mobila revolutionen. Och utvecklingen går bara snabbare och snabbare. Hur påverkas vi av de dramatiska förändringarna? Och vad väntar bakom nästa krön – som vi närmar oss i alla snabbare fart? Missa inte chansen att uppgradera dina kunskaper med de senaste utvecklingstrenderna från Mobile World Congress, som sätter agendan för det kommande året.

Otto har mer än 30 års erfarenhet inom media och har bland annat varit chefredaktör för Expressen 2002-2009, chef för Aftonbladet.se 1997-1999, då Nya Medier blev ett eget affärsområde. Han startade och var VD för TV4 Interaktiv 1999-2002, grundade och drev TV4 Expressen Mobilab 2009-2011 där han nu sitter i styrelsen. Han har nyligen startat konsultföretaget Media(r)evolution, som fokuserar på mobila och digitala strategier för företag, och skriver även en blogg om mobil utveckling för International Newsmedia Marketing Association, INMA. Läs det senaste inlägget här: http://www.inma.org/blogs/mobile-tablets/post.cfm/a-look-ahead-at-what-s-in-store-for-mobile-world-congress

Hoppas du har tid att komma förbi!

Tid: torsdag 29 mars kl. 17.30
Dörrarna öppnas 17.30 för mingel och något att dricka. 18.00 börjar föreläsningen.
Plats: Beckmans Akademi på Brahegatan 10 i Stockholm

Antalet platser är begränsat och vi måste reservera oss för att det kan bli fullbokat. OSA genom att klicka här nu eller senast 23 mars på www.beckmansakademi.se/osaotto.

Varmt välkommen!